FCB Hockey

Festa de cloenda de la temporada

El diumenge 19 de juny ha tingut lloc la festa de cloenda de la temporada de hockey 2015-16, que ha congregat al camps de hockey de Montjuïc més de 200 esportistes. Durant el matí hi ha hagut un torneig amb participació de totes les categories, dinar a migdia a peu de camp i presentació per la tarda dels trofeus aconseguits pel equips del club. Dintre dels fets més destacables, l’ascens a la màxima categoria del primer equip masculí, la permanència a 1ª nacional de l’equip femení, el Campionat d’España de Hockey Sala masculí i la convocatòria del nostre porter Adrià Rafi a la selecció sub-21.

En el curs de la festa de cloenda de la temporada, l’Associació de Veterans de Hockey va lliurar el seu reconeixement a l’àrbitre i amic Darío Lázaro. Va oferir el trofeu, Ernest Piqueras i el va recollir, en nom de Dario, Luísa Sánchez.

Darío Lázaro

Un dels moments més emotius de la festa de fi de temporada, va ser el lliurament del premi Gamal Fawzi a Pep Vilà, per part del jugador internacional del club i actual entrenador Hèctor Martínez, que va destacar i recordar el que significa aquest premi dintre de la nostra secció.

Pep Vilà, rep el premi Gamal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *