FCB Hockey

A la fi de la primera volta

El primer equip femení acaba la primera volta en situació de permanència i ja s’està preparant per la competició de hockey sala a les instal·lacions d’INEFc. Hi participen 7 equips i el nostre equip debuta el 14-1-17, a les 15 hores davant el Junior a Can Salas.

L’equip masculí de Divisió d’Honor va finalitzar la primera volta en vuitena posició. Aquest fet permet finalitzar el primer tram de la temporada en posició de permanència i classificat per a la Copa del Rei que es jugarà del 17 al 19 de març a les instal·lacions del Junior de Sant Cugat. També ha començat la preparació per la competició de sala té inici el 14-1-17, a les 17 hores davant l’Egara en el seu pavelló. Aquesta competició acaba el 22-1-17.

L’equip masculí de primera divisió ha acabat terecer de grup, en situació de jugar la lliga dels 8 millors.

L’equip femení de segona ha acabat en darrera posició, però treballant dur en la cohesió de l’equip i per a fer una satisfactòria segona volta.

L’equip FC Barcelona masculí de segona ha acabat en segona posició del seu grup, el que li permet optar a la lliga dels 8 millors de la categoria i Barceloní Stick, amb un partit menys, està a 3 punts de passar també el tall.

A la lliga de Hockey+ BBVA els dos equips de la secció són liders a les seves categories.

Mamis estan en vuitena posició i papis en tercera.

A tercera divisió, Barceloní Stick ocupa la segona posició i FC Barcelona, de nova creació a la categoria, el penúltim lloc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *